PR8 shoes-sneakers-casuals

Dé fashionontdekking van Ulvenhout
De meest fashionable schoenen voor kids vind je nog steeds bij PR8 aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Maar er is goed nieuws. Ook dames en heren vinden hier nu de meest stylish schoenen, kleding en accessoires. De collectie bestaande uit de meest stijlvolle, hippe mode is met zorg samengesteld door eigenaresse Sian Tjioe. De merken die ze voert kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Ze combineert hip met elegant. Hét adres voor dames en heren met smaak.

Shoes & Sneakers
In de uitgebreide kindercollectie zijn schoenen te vinden van merken als: Munich, Clic!, Bunnies, Converse, Giga, Timberland, Red Rag en Shoesme. Dames vinden bij PR8 de mooiste sneakers en sandaaltjes van modieuze merken zoals, Unisa, Kanna, Fiamme en Ugg Australia. Voor zowel dames  als heren heeft PR8 sneakers van onder andere Asics, New Balance, Meyba en Robey.

Casuals
Maar PR8 heeft méér.  Een selecte collectie kleding voor dames en meiden. De geweldige leren jasjes van trendy merk Ibana Rouge bijvoorbeeld en coole spijkerbroeken en tops van Dr. Denim zitten in de collectie. Verder hebben wij een aantal mooie scandinavische merken die zich onderscheiden door mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs: Soulmate, Sibin Linnebjerg en Blue Sportswear. Verder hebben wij in onze collectie Alix the Label, en 10Feet.
Ook voor een mooie tas van Liebeskind of het trendy  merk O-Bag kunt u bij ons terecht.

Komt u ook al het moois ontdekken dat PR8 voor u in huis heeft? U bent van harte welkom bij PR8 aan de Dorpstraat 99 in Ulvenhout.